PlayStation Ocak İndirimleri Başladı Binlerce Oyun Fiyatlarını Eritiyor!

PlayStation Ocak İndirimleri Başladı Binlerce Oyun Fiyatlarını Eritiyor!
PlayStation Ocak İndirimleri Başladı Binlerce Oyun Fiyatlarını Eritiyor!

PlayStation Ocak İndirimleri Başladı Binlerce Oyun Fiyatlarını Eritiyor!

PlayStation, yeni yıla girerken oyun severlere büyük bir sürpriz yaptı. Ocak İndirimleri adı altında başlatılan kampanyada binlerce PS oyunu ve eklentisi %75'e varan oranlarda indirime girdi. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler için seçtiğimiz bazı oyunları sizlerle paylaşıyoruz.

PlayStation Store'da 6 Ocak'a kadar sürecek olan indirim kampanyasında hem PS5 hem de PS4 için harika oyunlar çok uygun fiyatlara satılıyor. Aksiyondan maceraya, spordan stratejiye, korkudan komediye her türden oyunun yer aldığı kampanyada her zevke uygun bir oyun bulmak mümkün.

İşte PlayStation Store Ocak İndirimleri'nde kaçırmamanız gereken bazı oyunlar:

God of War: PS4'ün en çok beğenilen ve ödül alan oyunlarından biri olan God of War, Kratos'un yeni maceralarını anlatıyor. Oğlu Atreus ile birlikte İskandinav mitolojisine giren Kratos, tanrılara ve yaratıklara karşı mücadele ediyor. Oyunun fiyatı %50 indirimle 74,99 TL oldu.

Spider-Man: Miles Morales: PS5'in çıkış oyunlarından biri olan Spider-Man: Miles Morales, Peter Parker'ın yerine geçen genç kahraman Miles Morales'in hikayesini konu alıyor. New York'un yeni Spider-Man'i olarak şehri korumaya çalışan Miles, nefes kesen aksiyon sahnelerine tanık oluyor. Oyunun fiyatı %25 indirimle 299,25 TL oldu.

FIFA 22: Dünyanın en popüler futbol oyunu FIFA'nın son sürümü FIFA 22, gerçekçi grafikleri, geliştirilmiş oynanışı ve zengin içeriği ile futbol tutkunlarını bekliyor. Oyunun fiyatı %40 indirimle 359,40 TL oldu.

Naughty Dog, The Last of Us Oyununu İptal Ettiğini Duyurdu
Naughty Dog, uzun süredir beklenen çok oyunculu The Last of Us oyununu iptal ettiğini duyurarak oyunculara kötü bir haber verdi.

Resident Evil Village: Korku oyunlarının efsanesi Resident Evil serisinin son oyunu Resident Evil Village, Ethan Winters'ın karısı Mia'nın kaçırılması sonucu girdiği korkunç köyde yaşadıklarını anlatıyor. Oyunun fiyatı %50 indirimle 299,50 TL oldu.

Red Dead Redemption 2: Rockstar Games'in başyapıtı Red Dead Redemption 2, vahşi batının son günlerinde geçen epik bir macera sunuyor. Arthur Morgan ve Van der Linde çetesinin hayatta kalma mücadelesine ortak oluyoruz. Oyunun fiyatı %60 indirimle 159,60 TL oldu.

Bu oyunların yanında PlayStation Store Ocak İndirimleri'nde daha birçok oyun ve eklenti bulunuyor. Fiyatları düşen tüm oyunlara buradan ulaşabilirsiniz.

Tıklayın

Ayrıca diğer platformlardaki indirimleri de takip etmeyi unutmayın. PlayStation ile yeni yılınız kutlu olsun!

Önerilen