Naughty Dog, The Last of Us Oyununu İptal Ettiğini Duyurdu

Naughty Dog, The Last of Us Oyununu İptal Ettiğini Duyurdu
Naughty Dog, The Last of Us Oyununu İptal Ettiğini Duyurdu

Naughty Dog, uzun süredir beklenen çok oyunculu The Last of Us oyununu iptal ettiğini duyurarak oyunculara kötü bir haber verdi.

The Last of Us serisinin çok oyunculu oyunu olarak planlanan The Last of Us Online projesi, geliştirme sürecindeki zorluklar nedeniyle hayata geçirilmeyecek. Bu karar, stüdyonun kaynaklarını gelecekteki tek oyunculu ve hikaye odaklı projelere odaklama niyetini yansıtıyor.

Naughty Dog'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "The Last of Us Online adını verdiğimiz projeyle ilgili haberleri beklediğinizin farkındayız. Bunu söylemenin kolay yolu yok. Bu oyunun geliştirilmesini durdurmak gibi son derece zor bir karar aldık" ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca stüdyo, çok oyunculu oyunu yayımlamak için büyük bir kaynak ayırmalarının, gelecekteki tek oyunculu oyunların geliştirilmesini ciddi şekilde etkileyeceğini belirtti.

GeForce Now, Game Pass Oyunlarının Kütüphanesine Üç Yeni Oyun Ekledi
GeForce Now üzerinden Forza Horizon 4, Forza Horizon 5 ve Minecraft Dungeons gibi popüler Game Pass oyunları

Geçtiğimiz Mayıs ayında, Naughty Dog, The Last Of Us Factions adlı çok oyunculu projenin gecikeceğini duyurmuştu. Daha sonra stüdyo, geliştiricilerin farklı projelere atanması ve oyunun değerlendirilmeye alınmasıyla ilgili bir güncelleme yapmıştı.

Naughty Dog, The Last of Us Online'ın iptaliyle birlikte gelecekteki projelerine odaklanacaklarını ve oyunculara yine etkileyici tek oyunculu deneyimler sunmayı planladıklarını belirtti. Ancak henüz yeni projelerin ayrıntıları paylaşılmamış durumda. Oyuncular, stüdyonun geliştireceği yeni oyunları merakla bekleyecekler.

Önerilen