Troy, Galataport'ta Muhteşem Bir Etkinlik Düzenledi

iPhone 15, dünyada büyük bir ilgiyle karşılandı ve pek çok yenilikçi özelliğiyle dikkat çekti.

Troy, Galataport'ta Muhteşem Bir Etkinlik Düzenledi
Troy, Galataport'ta muhteşem bir etkinlik düzenledi

Merhabalar, bugün sizlere Apple'ın yeni harikası iPhone 15'in Türkiye'deki lansmanından bahsedeceğim. Bildiğiniz gibi iPhone 15, dünyada büyük bir ilgiyle karşılandı ve pek çok yenilikçi özelliğiyle dikkat çekti.

Peki ya Türkiye'de iPhone 15 nasıl satışa sunuldu? İşte size bu heyecan verici hikayenin detayları.

iPhone 15'in Türkiye'deki yetkili satıcısı ve servis sağlayıcısı olan Troy, Galataport'ta muhteşem bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında iPhone 15, film sahnelerini aratmayacak bir şekilde helikopterle Troy Galataport Mağazası'na getirildi.

Helikopterden inen özel ekip, elinde iPhone 15 dolu çantalarla mağazaya girdi ve çantayı ünlü sunucu Burcu Esmersoy'a teslim etti. Burcu Esmersoy da ön sipariş veren ilk 5 şanslı kişiye telefonlarını takdim etti.

Troy, Galataport'ta muhteşem bir etkinlik düzenledi

Troy mağazasının önünde toplanan iPhone 15 hayranları, saat 00.01'de mağazanın açılmasını sabırsızlıkla beklediler. Bu sırada, Douglas'ın coşkulu müzikleriyle eğlenme fırsatı buldular. Mağaza açıldığında ise herkes iPhone 15'e kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Ben de bu etkinliği kaçırmak istemedim ve Troy Galataport Mağazası'na gittim. Orada gördüğüm manzara karşısında çok şaşırdım ve heyecanlandım. iPhone 15 gerçekten de muhteşem bir telefon.

V29 5G, vivo, Ultra Algılama, Süper Ay Modu, Yıldız Modu,
V29 5G, 4 bin 600 mAh (TYP) güçlü bataryasıyla saatlerce fotoğraf ve video çekmenize olanak tanıyor.

Tasarımı, kamerası, performansı, ekranı, pil ömrü... Her şeyiyle mükemmel. Ben de hemen bir tane aldım ve denemeye başladım.

Şimdilik çok memnunum ve sizlere de tavsiye ederim.

Eğer siz de iPhone 15 almak istiyorsanız, Troy'un web sitesinden veya mağazalarından sipariş verebilirsiniz. Ama acele edin, çünkü stoklar sınırlı. iPhone 15 ile ilgili daha fazla bilgi ve inceleme için blogumu takip etmeye devam edin.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Hoşçakalın.

Önerilen