SON DAKİKA! Marmara Denizi’nde deprem meydana geldi!

SON DAKİKA! Marmara Denizi’nde deprem meydana geldi!

SON DAKİKA! Marmara Denizi’nde deprem meydana geldi!

SON DAKİKA! Marmara Denizi’nde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu sarsıntı, saat 10:42’de gerçekleşti ve başta İstanbul olmak üzere Balıkesir, Eskişehir, Bilecik, Bursa, İzmir, Tekirdağ, Kocaeli, Kütahya ve birçok ilde hissedildi. Depremin derinliği ise 11.18 kilometre olarak ölçüldü.

Bu tür doğal olaylar, bölge halkının deprem bilincini artırmalı ve gerekli hazırlıkları yapmalarını teşvik etmelidir. Deprem anında ne yapılması gerektiği konusunda bilinçli olmak önemlidir.

SON DAKİKA! Bursa’nın Gemlik ilçesinde deprem oldu!
SON DAKİKA! Bursa’nın Gemlik ilçesinde deprem oldu! SON DAKİKA! Bursa’nın Gemlik ilçesinde, 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu sarsıntı, saat 10:45’te 13.2 kilometre derinlikte gerçekleşti. Deprem, Gemlik ilçesi ile Orhangazi’de hissedildi. Neyse ki, herhangi bir hasar rapor edilmedi ve vatandaşlar sokağa çıktılar.

Vatandaşlar, acil durum planları oluşturmalı, deprem çantaları hazırlamalı ve güvenli alanlarda buluşma noktaları belirlemelidir. Aynı zamanda, yetkililerin ve afet yönetimi kuruluşlarının yayınladığı bilgilere dikkat etmek de önemlidir.