Sitare Akbaş Kim? Sitare Akbaş Tv Dizileri, Fimleri?

Sitare Akbaş Kim? Sitare Akbaş Tv Dizileri, Fimleri?
Sitare Akbaş Kim? Sitare Akbaş Tv Dizileri, Fimleri? Sitare Akbaş

Sitare Akbaş Kim? Sitare Akbaş Tv Dizileri, Fimleri? Sitare Akbaş

Sitare Akbaş, Türk sinema ve televizyon dünyasının yükselen yıldızlarından biri. 1988 yılında İstanbul'da doğan Akbaş, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine 2005 yılında Beşinci Boyut dizisiyle başlayan Akbaş, daha sonra Akasya Durağı, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Dila Hanım, Analar ve Anneler, Sen Çal Kapımı gibi pek çok popüler yapımın kadrosunda yer aldı.

Sinemada ise İncir Çekirdeği, Ferahfeza, Bensiz, Ada, Ben Bir Denizim gibi filmlerde rol aldı. 2021 yılında Ramo dizisinde Dilber karakterini canlandıran Akbaş, şimdilerde Kızıl Goncalar dizisinde Birgül Tezel rolüyle izleyici karşısına çıkıyor. Ayrıca 2023 yılında vizyona girmesi planlanan Zübeyde: Analar ve Oğullar filminde Makbule Hanım karakterini oynayacak.

Sitare Akbaş Kim? Sitare Akbaş Tv Dizileri, Fimleri? Sitare Akbaş

Sitare Akbaş'ın oyunculuk yeteneği ve güzelliği kadar hayat hikayesi de ilgi çekiyor. Akbaş, küçük yaşta annesini kaybettiğini ve babasının ikinci evliliğinden sonra üvey annesiyle yaşadığını anlatmıştı. Üvey annesinin kendisine çok iyi davrandığını ve onu kendi kızı gibi sevdiğini söyleyen Akbaş, "Üvey anne deyince akla kötü şeyler geliyor ama benimki tam tersi. O benim ikinci annem" demişti. Akbaş, ayrıca üvey annesinin kendisine oyuncu olma hayalini gerçekleştirmesi için destek verdiğini de belirtmişti.

Sitare Akbaş'ın hayatındaki bir diğer önemli kişi ise eşi Murat Tezel. Akbaş, 2016 yılında evlendiği eşiyle mutlu bir evlilik sürdürüyor. Eşi Murat Tezel'in de oyuncu olduğunu söyleyen Akbaş, "Evlilikte meslektaş olmanın avantajları da var dezavantajları da. Avantajı, birbirimizi anlıyoruz, işimizin zorluklarını biliyoruz. Dezavantajı ise aynı projede oynamak istemiyoruz. Çünkü sette çok fazla vakit geçiriyoruz ve eve geldiğimizde de iş konuşuyoruz. Bu da evliliğe monotonluk getiriyor" diye konuşmuştu.

Miraç Ne Demek? Miraç Anlamı Nedir? Miraç Olayı Ayrıntıları?
Miraç Ne Demek? Miraç Anlamı Nedir? Miraç Olayı Ayrıntıları? Miraç, Peygamber Efendimizin (s.a.v) bir gece Mekke’den Kudüs’e, oradan da göklere yükselerek Allah’ın huzuruna kabul edildiği mucizevi bir olaydır. Bu olay, hem Kur’an-ı Kerim’de hem de hadis-i şeriflerde anlatılmaktadır. Miraç, Peygamberimizin peygamberliğinin en önemli delillerinden biridir. Aynı zamanda, Müslümanların

Sitare Akbaş'ın oyunculuk kariyerindeki başarılarını takdir ediyor ve kendisine yeni projelerinde başarılar diliyoruz.