Poor Things 'Zavallılar' Konusu, Oyuncuları? Poor Things 'Zavallılar' ekşi

Poor Things 'Zavallılar' Konusu, Oyuncuları? Poor Things 'Zavallılar' ekşi
Poor Things 'Zavallılar' Konusu, Oyuncuları? Poor Things 'Zavallılar' ekşi

Poor Things 'Zavallılar' Konusu, Oyuncuları? Poor Things 'Zavallılar' ekşi

Zavallılar, 2024 yılının en çok beklenen filmlerinden biri. Başrolünde Emma Stone'un yer aldığı film, ölümden sonra yeniden doğan bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Film, Disney stüdyosunun yapımı ve UIP Türkiye'nin dağıtımıyla 9 Şubat 2024'te vizyona girecek.

Filmin yönetmenliğini Yunan sinemacı Yorgos Lanthimos üstleniyor. Lanthimos, daha önce The Lobster, The Favourite ve The Killing of a Sacred Deer gibi başarılı filmlere imza atmıştı. Filmin senaryosunu ise Lanthimos'un The Favourite'de de birlikte çalıştığı Tony McNamara kaleme alıyor.

Filmin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekici. Emma Stone'un canlandırdığı Bella karakterine, Willem Dafoe, Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Christopher Abbott, Margaret Qualley, Kathryn Hunter, Suzy Bemba, Wayne Brett, Charlie Hiscock, Jerrod Carmichael, Damien Bonnard, Jack Barton, Jeremy Wheeler, John Locke, Vivienne Soan, Roderick Hill, Andrew Hefler, David Bromley, Miles Jovian, Anders Olof Grundberg, Sam J. Schiavo, Laurent Borel, Hisham Omer, Gergo Borbas, Celina Schleicher ve Alexandra Tóth eşlik ediyor.

Filmin konusu ise şöyle:

"Genç bir kadın olan Bella, trajik bir şekilde ölür.

Ancak sıra dışı bir bilim insanı olan Dr. Godwin Baxter beynini, bir bebeğin beyni ile değiştirerek onu hayata döndürür.

Bexter'ın koruması altında olan Bella, etrafındaki dünyayı keşfetmek için kendini keşfetme yolculuğuna çıkar.

Bu sırada onun yolu, becerikli ve ahlaksız bir avukat olan Duncan Wedderburn ile kesişir ve ikisi kıtalar arası çılgın bir maceraya atılır."

Filmin görüntü yönetmenliğini Robbie Ryan yaparken, kurgusunu Yorgos Mavropsaridis üstleniyor. Filmin müzikleri ise Jerskin Fendrix tarafından besteleniyor.

Filistin için dua edelim!
Filistin için dua edelim! Filistin’de yaşanan insanlık dramı hepimizi derinden üzüyor. İsrail’in saldırıları sonucu yüzlerce masum insan hayatını kaybetti, binlercesi yaralandı. Filistin halkı, tarihi topraklarında zulüm altında yaşam mücadelesi veriyor. Bizler, uzakta da olsak, onların yanındayız. Onlara destek olmak için elimizden geleni yapmalıyız. En önemlisi de, onlar için dua etmeliyiz.

Zavallılar filmi, 9 Şubat 2024'te sinemaseverlerle buluşacak. Bu filmi kaçırmayın!"