Motorin fiyatlarına yine zam geliyor!

Motorin fiyatlarına yine zam geliyor!
Motorin fiyatlarına yine zam geliyor!

Motorin fiyatlarına yine zam geliyor!

Motorin kullanıcıları 29 Ocak Pazartesi gününden itibaren cebini daha fazla yakacak. Uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarının yükselmesi ve döviz kurunun artması nedeniyle motorine 1 lira 38 kuruşluk bir zam yapılacağı öğrenildi.

Bu zamla birlikte motorinin litre fiyatı ortalama 42 lira 50 kuruşa çıkacak. Benzin ve LPG'de ise şimdilik bir değişiklik olmayacak. Motorine son olarak 20 Ocak'ta 1 lira 15 kuruşluk bir zam gelmişti.

Kızılcık Şerbeti Abdullah karakteri Settar Tanrıöğen yoğun bakıma alındı
Kızılcık Şerbeti Abdullah karakteri Settar Tanrıöğen yoğun bakıma alındı Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterini canlandıran ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirdi. 67 yaşındaki sanatçı, hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Durumu ciddiyetini koruyan Tanrıöğen’in hayati tehlikesi bulunuyor. Settar Tanrıöğen kimdir? Settar Tanrıöğen, 1954 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Devlet

Motorin fiyatlarındaki artışın hem sürücüleri hem de taşımacılık sektörünü olumsuz etkileyeceği belirtiliyor. Zamların maliyetleri artıracağı ve enflasyonu yükselteceği ifade ediliyor.

Motorin fiyatlarındaki artışın nedenleri ve sonuçları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.