Kızılcık Şerbeti Abdullah karakteri Settar Tanrıöğen yoğun bakıma alındı

Kızılcık Şerbeti Abdullah karakteri Settar Tanrıöğen yoğun bakıma alındı
Kızılcık Şerbeti Abdullah karakteri Settar Tanrıöğen yoğun bakıma alındı

Kızılcık Şerbeti Abdullah karakteri Settar Tanrıöğen yoğun bakıma alındı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterini canlandıran ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirdi. 67 yaşındaki sanatçı, hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Durumu ciddiyetini koruyan Tanrıöğen'in hayati tehlikesi bulunuyor.

Settar Tanrıöğen kimdir?

Settar Tanrıöğen, 1954 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1979 yılında Devlet Tiyatroları'na girdi. Birçok oyunda rol aldı. 1993 yılında TRT'de yayınlanan Süper Baba dizisiyle tanındı. Daha sonra Bir Demet Tiyatro, Yedi Numara, Ekmek Teknesi, Avrupa Yakası, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin gibi popüler dizilerde yer aldı. Ayrıca sinema filmlerinde de rol alan Tanrıöğen, son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterini canlandırıyordu.

Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?

Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili son bilgileri, doktoru Prof. Dr. Murat Aksoy verdi. Aksoy, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Settar Tanrıöğen beyin kanaması nedeniyle hastanemize getirildi. Beyin damarlarında tıkanıklık ve kanama tespit ettik. Hemen ameliyata aldık ve kanamayı durdurduk. Ancak beyin ödemi ve enfeksiyon riski devam ediyor. Yoğun bakımda tedavisine devam ediyoruz. Durumu ciddi ama stabil. Hayati tehlikesi var ama umutluyuz."

Abdurrahim Dursun Kimdir, Nereli? Abdurrahim Dursun İstatistikleri, Transfermarkt
Abdurrahim Dursun Kimdir, Nereli? Abdurrahim Dursun İstatistikleri, Transfermarkt Abdurrahim Dursun, Türk futbolunun yükselen yıldızlarından biri. Defansın her bölgesinde oynayabilen, hırslı, mücadeleci ve yetenekli bir oyuncu. Adana Demirspor’un bu sezonki başarısında büyük payı olan Dursun, Süper Lig’de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Dursun’un futbol serüveni, doğduğu şehir olan Bayburt’ta başladı. Küçük

Settar Tanrıöğen'e destek mesajları:

Settar Tanrıöğen'in hastaneye kaldırılmasının ardından, sevenleri ve meslektaşları sosyal medyada destek mesajları paylaştı. Kızılcık Şerbeti dizisinin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi:

"Değerli sanatçımız Settar Tanrıöğen'e acil şifalar diliyoruz. Dualarımız sizinle..."

Tanrıöğen'in rol arkadaşları da geçmiş olsun dileklerini iletti. Özge Özpirinçci, "Çok sevdiğimiz Settar Tanrıöğen abimize acil şifalar diliyoruz. Allah'tan şifa bekliyoruz" dedi. Burak Özçivit ise, "Settar Tanrıöğen abimizin bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. Dualarım onunla" ifadelerini kullandı.