Honor ve Porsche Design Stratejik Bir Ortaklık Kurdu

Honor ve Porsche Design Stratejik Bir Ortaklık Kurdu
Honor ve Porsche Design Stratejik Bir Ortaklık Kurdu

Honor ve Porsche Design, akıllı cihazlar dünyasına yeni bir soluk getirmek için stratejik bir ortaklık kurdu. İki şirket, yenilikçi ve işlevsel tasarımları en son teknolojiyle harmanlayarak, teknoloji meraklılarına ve Porsche hayranlarına hitap edecek lüks ürünler sunmayı hedefliyor.

Honor CEO'su George Zhao, bu ortaklığın onur verici olduğunu söyledi. Zhao, Honor'un insan odaklı tasarım anlayışının, Porsche Design'ın marka felsefesiyle uyumlu olduğunu belirtti.

Zhao, 'Bu ortaklık sayesinde, teknoloji meraklılarının ve Porsche tutkunlarının mobil yaşam tarzını hızlandıracak akıllı lüks ürünler yaratıyoruz. Honor ve Porsche Design arasındaki bu uzun vadeli işbirliği, dünyanın dört bir yanındaki pazarlarda büyümemizi desteklemek için heyecan verici yeni fırsatlar sunuyor.' dedi.

Death Stranding Director’s Cut oyununun Apple cihazlar için çıkış tarihini duyurdu
Kojima Productions ve 505 Games, Death Stranding Director’s Cut oyununun Apple cihazlar için çıkış tarihini duyurdu.

Porsche Lifestyle Group Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Buescher ise, Honor ile gerçekleştirilen ortaklığın Porsche Design'ın ikonik elektronik ürün portföyünün daha da genişletilmesi için bir kilometre taşı olduğunu vurguladı.

Buescher, 'Honor ile inovasyonu teşvik etmekle birlikte müşterilerimize tasarım ve performansın mükemmel bir şekilde birleştirildiği heyecan verici yeni ürünler sunmak için harika bir marka ortağı bulduk. Akıllı cihazların modern lüks segmentinde lider olmak için aynı hedefi paylaşıyoruz.' diye konuştu.

Honor ve Porsche Design'ın ilk ortak ürünü olan yeni akıllı cihaz, Ocak 2024'te Çin'de tanıtılacak. Bu ürünle akıllı cihazlar dünyası lüks kavramıyla tanışacak. Bu heyecan verici gelişmeyi kaçırmayın!

Önerilen