FOX TV'nin adı değişti! Yeni ismi ne oldu?

FOX TV'nin adı değişti! Yeni ismi ne oldu?
FOX TV'nin adı değişti! Yeni ismi ne oldu?

FOX TV'nin adı değişti! Yeni ismi ne oldu?

FOX TV, Türkiye'de uzun yıllardır yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Ancak, son dönemde yaşanan gelişmeler nedeniyle kanalın adının değişeceği iddia edildi.

Peki, FOX TV'nin adı değişti mi? Yeni ismi ne oldu? İşte, merak edilen detaylar...

FOX TV, 1993 yılında TGRT olarak kurulan ve 2006 yılında News Corporation tarafından satın alınarak FOX TV adını alan bir televizyon kanalıdır. Kanal, haber, dizi, film, yarışma ve eğlence programlarıyla geniş bir izleyici kitlesine sahiptir.

Ancak, son dönemde kanalın bazı programları ve haber bültenleri nedeniyle RTÜK'ten ceza aldığı ve hükümetle gerginlik yaşadığı biliniyor. Bu nedenle, kanalın adının değişeceği ve yeni bir yayın politikası izleyeceği iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Dolly Parton çok konuşulan sahne kıyafetini anlattı ’58 yıllık kocam bile beni kıskandı’
Ünlü şarkıcı Dolly Parton çok konuşulan sahne kıyafetini anlattı ’58 yıllık kocam bile beni kıskandı’ Geçtiğimiz hafta sahne aldığı konserde giydiği kırmızı elbiseyle gündeme gelen ünlü şarkıcı, bu cesur tercihinin arkasında yatan hikayeyi anlattı. Şarkıcı, elbiseyi kendisinin tasarladığını ve 58 yıllık kocasının da bu kıyafete bayıldığını söyledi. Dolly Parton, konser

Bu iddiaların ardından FOX TV'den bir açıklama geldi. Kanal yönetimi, adlarının değişmediğini ve değişmeyeceğini duyurdu. Ayrıca, yayın politikalarında da herhangi bir değişiklik olmadığını ve izleyicilerine kaliteli ve tarafsız bir yayıncılık sunmaya devam edeceklerini belirtti.

FOX TV'nin adının değişmediğini öğrenen izleyiciler ise sosyal medyada kanala destek mesajları paylaştı. Kanalın dizileri ve programları da Twitter'da trend topic oldu.

FOX TV'nin adının değişmediğini sizlerle paylaştık. Umarız beğenmişsinizdir. Daha fazla haber makalesi için sitemizi takip etmeyi unutmayın.