Filistin için dua edelim!

Filistin için dua edelim!
Filistin için dua edelim!

Filistin için dua edelim!

Filistin'de yaşanan insanlık dramı hepimizi derinden üzüyor. İsrail'in saldırıları sonucu yüzlerce masum insan hayatını kaybetti, binlercesi yaralandı. Filistin halkı, tarihi topraklarında zulüm altında yaşam mücadelesi veriyor.

Bizler, uzakta da olsak, onların yanındayız. Onlara destek olmak için elimizden geleni yapmalıyız. En önemlisi de, onlar için dua etmeliyiz.

Dua, müminin silahıdır. Dua, Allah'ın rahmetine sığınmaktır. Dua, zalimlere karşı direnmektir. Dua, mazlumlara umut vermektir. Dua, Filistin'in özgürlüğü için çabalamaktır. Dua, Filistin'in zaferi için yalvarmaktır.

Filistin için dua edelim. Allah, onlara yardım etsin, sabır versin, güç versin. Allah, onları koruyup kollasın, zalimlerden intikam alsın, adaleti sağlasın. Allah, onlara zafer nasip etsin, özgür ve huzurlu bir hayat yaşatsın, şehitlerine rahmet eylesin.

CHP Şükran Kütükçü’nün makam odası krizi! Odada Neler yaşandı, neden yaşandı?
CHP Şükran Kütükçü’nün makam odası krizi! Odada Neler yaşandı, neden yaşandı? CHP’de yeni dönemde yaşanan ilk kriz, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 37 yıllık çalışma arkadaşı Şükran Kütükçü’nün TBMM’deki makam odasının polis zoruyla boşaltılmasıyla patlak verdi. Peki, bu krizin perde arkasında neler var? Şükran

Filistin için dua edelim. Onlar bizim kardeşimizdir. Onlar bizim ümmetimizdir. Onlar bizim gönlümüzdür.