Enis Destan Kimdir, Nereli? Biyografi

Enis Destan Kimdir, Nereli? Biyografi
Enis Destan Kimdir, Nereli? Biyografi

Enis Destan Kimdir, Nereli? Biyografi

İzmir doğumlu olan Enis Destan, Türk futbolunun genç yeteneklerinden biridir ve santrfor pozisyonunda oynamaktadır. Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un formalarını terletmektedir.

Kulüp kariyerine Altınordu'da başlayan Destan, 2020 yazında A takıma yükselerek düzenli olarak forma şansı bulmaya başladı. Özellikle 12 Şubat 2021'de oynanan Ankaraspor maçında 2 gol atıp 1 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Trabzonspor'a olan transferi ise 24 Ocak 2022'de gerçekleşti. Kulüp, Enis Destan'ı 600 bin € bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

Ancak, Trabzonspor'daki kariyerine başlamadan önce, 5 Ağustos 2022'de Ekstraklasa takımlarından Warta Poznań'a 1 yıllığına kiralandı. Burada ilk maçına 7 Ağustos'ta Pogon Szczecin karşısında çıktı ve Polonya kariyerinin ilk lig golünü 3 Ekim'de Slask Wroclaw'ı 2-1 yendikleri maçta attı.

24 Nisan Akrep Dolunayı Burçlara Etkisi Nedir, Hangi burçları etkiliyor?
24 Nisan Akrep Dolunayı Burçlara Etkisi Nedir, Hangi burçları etkiliyor? 24 Nisan’da gerçekleşen Akrep Dolunayı, astrolojik olarak önemli bir dönüm noktası olarak kabul edilir. Bu dolunay, duygusal derinliklerde dönüşümlere işaret ederken, burçların etkileri de farklılık gösterebilir. İşte burçlara özel detaylı yorumlar: Koç Burcu: Bu dolunay, ilişkilerde derinleşme ve dönüşüm getirebilir.

Milli takım kariyerine gelince, Enis Destan Türkiye U-21 milli takımına çağrıldı ve daha sonra 29 Mart 2021'de Şenol Güneş tarafından Türkiye A milli takımına çağrıldı.

Önerilen