Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç ''Canıma Kıyarım'' Açıklaması Yaptı!

Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç ''Canıma Kıyarım'' Açıklaması Yaptı!
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç ''Canıma Kıyarım'' Açıklaması Yaptı!

Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç ''Canıma Kıyarım'' Açıklaması Yaptı!

Yağmur Sarnıç, Türkiye'nin futbol camiasında adını duyuran eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi olarak biliniyor. Ancak boşanma sürecinde yaşadığı zorluklar ve çekişmelerle gündeme gelmiş, sosyal medya hesapları aracılığıyla zaman zaman dikkatleri üzerine çekmiştir. Son olarak, çocuklarının velayetinin alınmasıyla ilgili yaşadığı sıkıntılarla ilgili yaptığı paylaşımlarla gündeme oturdu.

Sosyal medya platformlarından biri olan instagram'da yayınladığı videoda, çocuklarının alınmasına tepki gösteren Sarnıç, oldukça üzgün bir şekilde duygularını dile getirdi. Videoda ağlayarak konuşan Sarnıç, çocuklarının velayetinin kendisinden alınmasına karşı isyan etti ve yaşadığı zorluklar karşısında artık dayanacak gücünün kalmadığını ifade etti.

Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç ''Canıma Kıyarım'' Açıklaması Yaptı!

Sarnıç, videoda, "Bu benim muhtemelen son videom olacak. Artık dayanacak ve savaşacak gücüm kalmadı. Onlar o kadar güçlüler ki benim Allah'tan başka kimsem yok. Hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Başıma onca şey geldi, hiç kendimi öldürmeyi düşünmedim ama hiç umudum kalmadı. Beni hapse attırmak ve bitirmek için uğraşıyorlar. KENDİMİ ÖLDÜRMEYE KARAR VERDİM" şeklinde duygularını dile getirdi.

Sarnıç, yaşadığı süreçte çocuklarına kavuşamamanın üzüntüsünü de paylaştı. "Ne yaparsam yapayım başaramadım, çocuklarıma kavuşamadım. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Tek derdim çocuklarımla mutlu olmaktı, nasip değilmiş. Haklı değil güçlü olan kazanıyor, ben kaybettim. Tek üzüldüğüm şey çocuklarımı görememek olacak. Ben zaten bu dünyadan vazgeçmiştim. Ben bu insanlarla baş edemem. Kendimi öldürmeye karar verdim. Bu dünyadan gitmeye karar verdim, herkesi Allah’a şikayet edeceğim. Kendinize iyi bakın." şeklinde duygularını dile getirdi.

Feyza Civelek Kimdir Kızılcık Şerbeti Nilay Hayatı, Dizileri?
Feyza Civelek Kimdir Kızılcık Şerbeti Nilay Hayatı, Dizileri? Feyza Civelek: Türk dizi ve film oyuncusu olarak tanınan Feyza Civelek, 28 Nisan 1995 tarihinde İstanbul’da doğdu. Annesi, ünlü senarist Melis Civelek’tir. Feyza, kısa sürede başarılı bir oyunculuk kariyeri inşa etti ve farklı karakterlere hayat verdi. İşte Feyza Civelek’in

Yaşadığı bu zorlu süreçte çocuklarının Türk milletine emanet edilmesi gerektiğini belirten Sarnıç, "Ben öldükten sonra evlatlarım Türk halkına emanet. Evlatlarımı o pisliğe bırakmayın. Emre hiç göründüğü gibi biri değil. Çocuklarım her şeye şahit. Ben öldükten sonra onları konuşturun, her şeyi anlatacaklardır. Çok sağlıksız bir ortamdalar. Anneleriyle ilgili yapılan her plana şahitler. Psikolojileri çok bozuk. Ne yaparsam yapayım kurtaramadım çocuklarımı. Öyle bir şeytan ki… Bu kadar kötülükle baş edemedim. Özür dilerim sizden. Hoşça kalın." ifadelerini kullandı.

Yaşadığı bu zorlu süreçle ilgili detaylı olarak duygularını ve yaşadığı sıkıntıları dile getiren Yağmur Sarnıç'ın paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Sosyal medya kullanıcıları, Sarnıç'a destek mesajları gönderirken, bir yandan da benzer durumlarla karşılaşanların seslerini duyurmak için kampanyalar düzenlendi. Özellikle çocuk velayeti ve aile içi şiddet konularında farkındalık oluşturulması için yapılan bu tür paylaşımlar, toplumda önemli bir tartışma başlattı.

Önerilen

Tiyatro Dünyasının Büyük Kaybı Ayten Gökçer Hayatını Kaybetti!

Tiyatro Dünyasının Büyük Kaybı Ayten Gökçer Hayatını Kaybetti!

Tiyatro Dünyasının Büyük Kaybı Ayten Gökçer Hayatını Kaybetti! Türk tiyatrosunun sevilen isimlerinden Ayten Gökçer, yaşamını yitirdi. Usta oyuncunun ardından tiyatro camiası büyük bir üzüntüyle dolarken, sevenleri ve meslektaşları onun yeteneği ve kişiliğiyle hatırlanacak. Ayten Gökçer, Türk tiyatrosuna uzun yıllar boyunca emek vermiş, izleyicilerin büyük beğenisini kazanmış bir sanatçıydı. Onun sahnedeki