Emine Helil, Inay Kınay'ı eleştirdi!

Emine Helil, Inay Kınay'ı eleştirdi!
Emine Helil, Inay Kınay'ı eleştirdi!

Emine Helil, Inay Kınay'ı eleştirdi!

Emine Helil, ünlü yazar ve gazeteci Inay Kınay'ın son kitabı "Karanlıkta Yolculuk" hakkında sert bir eleştiri yazısı kaleme aldı. Helil, kitabı "klişe, sığ ve yüzeysel" olarak nitelendirerek, Kınay'ın edebiyat dünyasına hiçbir katkı sağlamadığını savundu.

Helil, blogunda yayınladığı yazısında, Kınay'ın kitabının baştan sona kopya olduğunu iddia etti. Kitabın konusunun, karakterlerinin ve dilinin başka yazarlardan esinlenme ya da çalma olduğunu öne süren Helil, Kınay'ı "edebiyat hırsızı" olarak tanımladı.

Chp Cengiz Topel Yıldırım Kimdir? İyi Parti Adayı Cengiz Topel Yıldırım Biyografisi?
Chp Cengiz Topel Yıldırım Kimdir? İyi Parti Adayı Cengiz Topel Yıldırım Biyografisi? Chp’nin yeni genel başkan yardımcısı olan Cengiz Topel Yıldırım, Türk siyasetinde uzun yıllara dayanan bir tecrübeye sahip. 1965 yılında Ankara’da doğan Yıldırım, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Ardından, yüksek lisans ve doktora eğitimini aynı fakültede tamamladı.

Helil, yazısının sonunda, Kınay'ın kitabını okuyanlara şöyle seslendi: "Bu kitabı okuyarak zamanınızı ve paranızı boşa harcamayın. Eğer gerçek edebiyat arıyorsanız, başka yazarlara yönelin. Inay Kınay'ın kitaplarına bir daha el sürmeyin."