Emekliye Mart Ayı Müjdesi! 15 Bin Lira Ek Ödeme Fırsatı!

Emekliye Mart Ayı Müjdesi! 15 Bin Lira Ek Ödeme Fırsatı!
Emekliye Mart Ayı Müjdesi! 15 Bin Lira Ek Ödeme Fırsatı!

Emekliye Mart Ayı Müjdesi! 15 Bin Lira Ek Ödeme Fırsatı!

Emekli vatandaşlar için Mart ayı birçok fırsat ve avantaj getiriyor. Emekli maaşlarına yapılan yüzde 49,25 zam ve 3 bin TL bayram ikramiyesinin yanında, bankalar da emeklilere cazip promosyon kampanyaları sunuyor.

Emekli aylığını bankadan alan veya almak isteyen emekliler, 15 bin liraya varan nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyor. İşte Mart ayında emekliye ek ödeme veren bankaların listesi ve şartları.

Emekli promosyonu nedir?

Emekli promosyonu, emekli aylığını bankadan alma sözü veren emeklilere bankalar tarafından verilen ek ödemedir. Emekli promosyonu, emekli maaşının tutarına göre değişiklik gösterir. Emekli promosyonu almak için emeklilerin banka ile 3 yıllık sözleşme imzalaması gerekir. Emekli promosyonu, peşin olarak ödenir.

Emekli promosyonu nasıl alınır?

Emekli promosyonu almak için emeklilerin öncelikle SGK ile anlaşmalı bir banka seçmesi gerekir. Seçilen bankaya giderek emekli maaşını oradan alma sözü veren emekliler, bankanın sunduğu promosyon kampanyasından faydalanabilir. Bankalar, emeklilere ek olarak kredi kartı, otomatik fatura ödeme talimatı, kredi kullanımı gibi şartlar sunarak promosyon tutarını artırabilir. Bu şartları kabul eden emekliler daha yüksek promosyon alabilir.

Mart ayında en yüksek promosyon veren bankalar hangileri?

Mart ayında en yüksek promosyon veren bankalar şunlardır:

  • Denizbank: Denizbank, emekli aylığını DenizBank'tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere 5.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunuyor.
  • Vakıfbank: Vakıfbank, 1 aya isabet eden emekli aylığı tutarına göre 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değişen nakit promosyon ödemesi yapıyor.
  • Ziraat Bankası: Ziraat Bankası, SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan emeklilere 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değişen peşin promosyon ödemesi yapıyor.
  • Yapı Kredi: Yapı Kredi, tüm emeklilere 12.500 TL'ye kadar varan nakit promosyon imkanı sunuyor.
  • ING: ING, emekli maaşını taşıyanlara 15.000 TL'ye varan nakit promosyon veriyor.
  • İş Bankası: İş Bankası'ndan emekli maaşı alanlar, 7.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanıyor.
  • Türkiye Finans: Türkiye Finans, SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emeklisi müşterilerine 15.000 TL'ye kadar nakit promosyon ve ödül fırsatı sunuyor.
Çıplak protesto Videolu! Finnlandiya’da kadınların tek eşli erkekleri protesto etti!
Çıplak protesto Videolu! Finnlandiya’da kadınların tek eşli erkekleri protesto etti! Aslında, kadınların cinsiyet ve maaş eşitsizliğine karşı protesto yaptıklarını göstermektedir. Kadınların tek kadınla evlenen erkekleri protesto etmek için yarı nüfuzlu olarak çekildiklerini iddia etmiştir. Finnlandiya’da kadınların çok eşlilik talep ettiği veya tek kadınla evlenen erkekleri protesto etti. Finlandiya’da kadınlar tek