Elenen İsim Survivor Kim Elendi? 25 Nisan2024

Elenen İsim Survivor Kim Elendi? 25 Nisan2024
Elenen İsim Survivor Kim Elendi? 25 Nisan2024

Elenen İsim Survivor Kim Elendi? 25 Nisan2024

Survivor All Star yarışması, televizyonda en fazla izlenen programlardan biri olarak büyük bir heyecanla devam ediyor. Bu hafta eleme oyunuyla birlikte yarışmacılar arasında gerilim arttı. İşte bu haftanın Survivor All Star eleme süreci ve veda eden yarışmacı hakkında detaylar:

Eleme Adayları: Bu hafta eleme adayları belirlendi ve dört yarışmacı eleme potasına girdi. Turabi, Bozok, Sercan ve Özgür, bu haftanın eleme adayları oldu.

Yedeklerden Gelen İsimler: İlk dokunulmazlık oyununun öncesinde yedeklerden gelecek isimler takımlara dahil oldu. Kırmızı takıma 2018 yarışmacılarından Mustafa Kemal, mavi takıma ise 2021 yarışmacısı Dora katıldı.

Elenen İsim Survivor Kim Elendi? 25 Nisan2024

Eleme Süreci: Haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununun ardından kaybeden taraf kırmızı takımdan yapılan oylamalarda en çok oyu alan Kardeniz ve Pınar ilk iki eleme adayı oldu. Son iki dokunulmazlık oyunun ardından ise potaya giren isimler mavi takımdan Aysu ve Berna oldu.

Veda Eden İsim: Eleme potasından kurtulan ilk isimler Pınar ve Berna oldu. Son ikiye Aysu ve Kardeniz kaldı. Kardeniz ve Aysu 2. etap düello oyununda yeniden yarıştı. Düellonun kazananı, 5-1 skorla Kardeniz oldu.

Aşkın getirdiği pozitif etkiler nelerdir?
Aşkın getirdiği pozitif etkiler nelerdir? Aşk, insanların hayatında büyük bir etkiye sahip olabilir ve birine aşık olduğunuzda birçok olumlu değişiklik yaşayabilirsiniz. İşte aşkın getirdiği pozitif etkiler: Daha Mutlu Olursunuz: Aşık olduğunuzda daha çok gülümser ve gülersiniz. Her şeye pozitif bakıp daha mutlu hissedersiniz. Aşkın içinde olduğunuzda, dünya daha aydınlık ve

Kardeniz, Survivor All Star’a üçüncü veda eden isim olarak adadan ayrıldı. Kendi deneyimsizliğine rağmen takımına destek olmaya çalıştığını ifade ederek, Acun Bey’e teşekkür etti ve takımını sevdiğini belirtti.

Survivor All Star, rekabetin ve duygusal anların bir arada olduğu bir yarışma ve her hafta yeni sürprizlerle dolu!

Önerilen

Akbank Hesabımdan Para Çekildi Şikayetleri Çoğaldı!

Akbank Hesabımdan Para Çekildi Şikayetleri Çoğaldı!

Akbank Hesabımdan Para Çekildi Şikayetleri Çoğaldı! Akbank hesabından para çekilmesiyle ilgili olarak, banka müşterileri için önemli bir konu gündeme geldi. Birçok kişi, hesaplarından beklenmeyen şekilde para çekildiğini fark etti ve durum hakkında endişe duymaya başladı. Akbank müşterileri, hesaplarından bilgileri dışında yapılan para çekme işlemleriyle karşılaştı. Bu durum, banka müşterilerinin güvenliği