Çiftlik Bank mehmet aydın ifade verdi!

Çiftlik Bank" olarak bilinen ve Mehmet Aydın ile ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılandığı ana davada önemli bir ara karar alındı.

Çiftlik Bank mehmet aydın ifade verdi!
Çiftlik Bank mehmet aydın ifade verdi!

"Çiftlik Bank" olarak bilinen ve Mehmet Aydın ile ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılandığı ana davada önemli bir ara karar alındı. Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanıklar Mehmet Aydın ve Fatih Aydın SEGBİS aracılığıyla katılarak savunma yaptılar.

Çiftlik Bank mehmet aydın ifade verdi!

Mehmet Aydın, üç yıldır tutuklu olduğunu belirterek, kendisinin teslim olduğunu ve tutuksuz yargılanma veya ev hapsine alınması durumunda mağdurların zararını karşılamak istediğini dile getirdi. Ayrıca, bilirkişi raporuna göre şirketlerinin mal varlığının tüm mağdurların taleplerini fazlasıyla karşılayabileceğini iddia etti.

Rüştü onur atilla kimdir, nereli?
Rüştü Onur Atilla, 18 Mayıs 1986 tarihinde İstanbul’da doğmuş Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur.

Mahkeme, dosya mütalaasının hazırlanması için savcılığa gönderilmesine karar verirken, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Mehmet Aydın'ın savunması, davaya dair kamuoyunda dikkat çeken gelişmeler arasında yer aldı.