Başkan filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Galada neler oldu?

Başkan filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Galada neler oldu?
Başkan filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Galada neler oldu?

Başkan filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Galada neler oldu?

Başkan filminin galası büyük ilgi gördü

Seri komedi filmi olarak yola çıkan "Başkan" filminin galası önceki gün yapıldı. Film, 5 Ocak'ta vizyona girecek. Filmin oyuncu kadrosu ve davetliler, gala gecesinde hem eğlendiler hem de duygulandılar.

"Başkan" filmi, Ovacık Belediye Başkanlığı için adaylıklarını ilan eden Fikri (Diren Polatoğulları) ve Zeynel‘in (Necip Memili) başkanlık yarışını komik bir dille anlatıyor. Filmin senaristi ve yönetmeni Ulaş Bahadır, "Bu filmi yaparken çok eğlendik. Umarım izleyiciler de bizim kadar eğlenirler. Filmde hem güldürecek hem de düşündürecek sahneler var. Bizim amacımız, insanları güldürürken aynı zamanda bir şeyler anlatmak" dedi.

Filmin oyuncuları da gala gecesinde filmi ilk kez izlediklerini ve çok beğendiklerini söylediler. Diren Polatoğulları, "Filmde Fikri karakterini canlandırıyorum. Fikri, çok saf ve iyi niyetli bir adam. Başkan olmak için her şeyi yapmaya hazır. Ama karşısında da çok zorlu bir rakip var. Bu rekabet çok komik durumlara yol açıyor" diye konuştu.

Aşka Düşman Oyuncuları, Yönetmeni, Konusu
Aşka Düşman, yeni başlayan bir romantik komedi dizisi. Başrollerini Burak Özçivit ve Hande Erçel paylaşıyor.

Necip Memili ise "Zeynel karakteri, Fikri'nin tam tersi. Çok kurnaz ve hırslı bir adam. Başkan olmak için her türlü entrikayı çeviriyor. Ama Fikri'nin safiyeti onu alt etmeye yetiyor. Filmde çok eğlenceli bir ikili olduk" dedi.

Filmin diğer oyuncuları Büşra Pekin, Nursel Köse, Şerif Sezer, Füsun Demirel, Bülent Çolak, Sinan Demirel ve Salih Kalyon da filmde yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Filmin yapımcıları Hale Algan ve Lale Algan ise "Bu filmi yaparken çok zorlandık ama sonunda başardık. Bu filmde çok değerli oyuncularla çalıştık. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Filmimiz, izleyicilere hem güzel bir sinema deneyimi hem de güzel bir mesaj verecek" dediler.

Filmin galasına katılan davetliler de filmi çok beğendiklerini ve kahkahalarla izlediklerini söylediler.

"Başkan" filmi, 5 Ocak'ta sinemalarda olacak.