Afyonkarahisar’da eski damat, çocuğunu görmeye gittiği evde 4 kişiyi pompalı tüfekle öldürdü

Afyonkarahisar’da eski damat, çocuğunu görmeye gittiği evde 4 kişiyi pompalı tüfekle öldürdü

Olay, saat 23.00 sıralarında Çağırbağ beldesi Uğur Mahallesi’nde bulunan Adem Şenol’a ait evde yaşandı. İddiaya göre, M.M.T., çocuğunu görmek için eski kayınpederinin evine geldi. Ancak burada eski eşi Havva Şenol ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.M.T., yanında getirdiği pompalı tüfekle evin bahçe girişinde Havva Şenol, babası Adem Şenol, annesi Cemile Şenol ve anneanne Emine Tanış’a ateş etti. M.M.T., aile üyelerine yaklaşık 10 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

Saçmaların isabet ettiği 4 kişi kanlar içinde yere yığılırken, silah seslerini duyan çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde 4 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Türk Hava Yolları Pilotları Arnavutköy’de Meydana Gelen Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti, Alkollü Sürücü Tutuklandı
İstanbul’da dün gece meydana gelen trafik kazasında Türk Hava Yolları’nda (THY) çalışan 3 pilot, alkollü oldukları belirlenen araçlarının bir TIR’a çarpması sonucu feci şekilde can verdi. Kazada hayatını kaybeden pilotlardan birinin, THY’nin ilk kadın kaptan pilotu Melike Nur Türker’in oğlu olduğu ortaya çıktı. Kaza, saat

Jandarma ekipleri, olayın yaşandığı evde ve çevresinde geniş çaplı bir araştırma yaptı. Yapılan araştırmada, olayda kullanılan pompalı tüfek ve 10 adet boş kartuş ele geçirildi. Ayrıca, olayın güvenlik kameralarına yansıdığı tespit edildi. Jandarma, katil zanlısı M.M.T.'nin yakalanması için bölgede operasyon başlattı. Kısa süre sonra M.M.T., jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. M.M.T.'nin jandarmadaki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı, olayın nedeninin çocuk velayeti olduğunu açıkladı. Başsavcılık, M.M.T. ve Havva Şenol’un yaklaşık 3 yıl önce boşandıklarını, çocuklarının velayetinin ise Havva Şenol’da olduğunu bildirdi. Başsavcılık, boşanan çiftin, çocuk velayetinden dolayı bir televizyon programına katıldıklarını da duyurdu.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı da, olayla ilgili bir açıklama yaptı. Yiğitbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olay yerine jandarma ve sağlık ekiplerinin sevk edildiğini söyledi. Yiğitbaşı, şüphelinin yakalanması için çalışmaların tüm kolluk kuvvetlerince sürdürüldüğünü belirterek, “Hemşehrilerimize başsağlığı, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. En kısa zamanda şüpheliyi yakalamak için tüm ekipler sahada çalışmalarını sürdürmektedir.” dedi.

Olayın duyulması üzerine bölgeye gelen aile yakınları ve vatandaşlar ise büyük üzüntü yaşadı. Olayın mağdurlarından Havva Şenol’un yakınları, kadın cinayetlerine dikkat çekerek, adalet istediklerini söylediler. Olayın faili M.M.T.'nin ise daha önce de eski eşi ve ailesine şiddet uyguladığı ve tehdit ettiği iddia edildi.