Süleyman Çakır Kürtaj Dede Kimdir? Yayın yasağımı geldi!

Süleyman Çakır Kürtaj Dede Kimdir? Yayın yasağımı geldi!
Süleyman Çakır Kürtaj Dede Kimdir? Yayın yasağımı geldi!

Süleyman Çakır Kürtaj Dede Kimdir? Yayın yasağımı geldi!

Kürtaj Dede"ye Röportaj Yasağı İddiası

Bir internet haber sitesinde yer alan habere göre, "Kürtaj Dede" olarak bilinen 95 yaşındaki İstanbul'lu Cemal Yılmaz'a yapılan bir röportajın yasaklandığı iddia ediliyor.

Cemal Yılmaz, "Kürtaj Dede" lakabıyla tanınan ve yıllardır İstanbul'da kürtaj yaptığı öne sürülen bir kişidir. Ancak bu iddiaların ne kadar gerçek olduğu ve Cemal Yılmaz'ın gerçekten böyle bir işle uğraşıp uğraşmadığı kesin olarak bilinmemektedir.

Haberde, Cemal Yılmaz'ın basında "Kürtaj Dede" olarak adlandırılmasının ardından, kendisiyle yapılan bir röportajın sansürlendiği ve bu röportajın yayınlanmasının engellendiği öne sürülüyor. Ancak bu iddiaların doğruluğu ve röportajın neden yasaklandığı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.

Özgür Özel Erdoğan ve Bahçeli ile dalga geçti! “Hadi oradan keratalar!”
Özgür Özel Erdoğan ve Bahçeli ile dalga geçti! “Hadi oradan keratalar!” CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM’deki CHP Grup Toplantısı‘nda konuştu. Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yüzde 50+1 şartı değişmeli” açıklaması ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bu açıklamaya verdiği cevabı eleştirdi. Erdoğan ve Bahçeli’nin sözlerini alaycı bir

İddialara göre, röportajda Cemal Yılmaz'ın kürtaj konusundaki faaliyetleri ve yaşamıyla ilgili çeşitli sorular yöneltilmiş, ancak bu röportajın yayınlanmasına izin verilmemiş. Bunun üzerine, röportajın sansürlendiği ve haberin kamuoyuna ulaştırılmadığı iddia ediliyor.

Ancak söz konusu iddiaların doğruluğu ve röportajın gerçekten yasaklanıp yasaklanmadığı konusunda resmi bir açıklama yapılmamıştır. Bu nedenle, konuyla ilgili net bilgilere ulaşmak mümkün değildir.

Önerilen