Erkan Özdamar Hakemliği Bıraktı mı?

Erkan Özdamar Hakemliği Bıraktı mı?
Erkan Özdamar Hakemliği Bıraktı mı?

Erkan Özdamar Hakemliği Bıraktı mı?

Süper Lig’in 16. haftasında oynanan Sivasspor-Galatasaray maçının hakemi Erkan Özdamar, uzun bir süre görev verilmeme kararı sonrası sahalara geri dönüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), maçın VAR kayıtlarını yayımlayarak hakem hatası tespit ettiklerini açıklamıştı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklama ise maçı yöneten Erkan Özdamar’a uzun süre görev verilmeyeceğini belirtmişti.

Berk İsmail Ünsal Kimdir, Nereli, Hangi Takımlarda Oynadı?
Berk İsmail Ünsal Kimdir, Nereli, Hangi Takımlarda Oynadı? Türk futbolunun genç yeteneklerinden biri olan Berk İsmail Ünsal, 6 Ağustos 1994 tarihinde İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde doğdu. Forvet pozisyonunda oynayan Ünsal, futbol kariyerine Galatasaray altyapısında başladı. İşte genç futbolcunun kariyeri: * Galatasaray Altyapısı: * Berk İsmail Ünsal, Galatasaray altyapısında yetişti. * 29 Mart 2014

Ancak 2 aylık aranın ardından, Erkan Özdamar, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak Konyaspor - Giresunspor maçını yönetecek. Bu gelişme, futbolseverler için önemli bir dönüş olarak kaydedildi.

Önerilen