Basra kentinde, bir kişi ailesinden 11 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti

Basra kentinde, bir kişi ailesinden 11 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti
Basra kentinde, bir kişi ailesinden 11 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti

Basra kentinde, bir kişi ailesinden 11 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti

Irak'ın Basra kentinde, bir kişinin kendi ailesinden 11 kişiyi öldürdükten sonra intihar ettiği bildirildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Erbil saatiyle 20.00 civarında gerçekleşti. Failin yakınları, failin herhangi bir sorun yaşamadığını belirtti. Basra savcısı, Rûdaw'a yaptığı açıklamada, "Soruşturmanın sonuçlarını açıklayacağız" dedi.

Rûdaw muhabiri Mustafa Goran, olayın meydana geldiği Şatul Arap ilçesindeki ailenin evinin önünde akrabalar ve komşularla konuştu.

Basra Savcısı ve Emniyet Müdürü de olay yerinde incelemelerde bulundu. Savcı, "Soruşturma sonrasında tüm sonuçları medyaya açıklayacağız" dedi.

Polis şefi ise önceki açıklamasında, "Aile üyelerini öldüren adamın ekonomik kriz nedeniyle psikolojik sorunlar yaşadığını" belirtti.

Ancak, ailenin silahlı kişilerce öldürüldüğü iddiası polis tarafından yalanlandı.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, çok sayıda sağlık ekibi cenazeleri ambulanslarla Basra Adli Tıp Kurumu'na taşıdı.

Aile üyelerinden biri Rûdaw'a, "Akşam arandık ve bu trajedinin yaşandığı söylendi. Adam Allah'a dua eden ve oruç tutan biriydi. Neden böyle bir olay yaşandığını bilmiyoruz" dedi.

Saldırganın yakını, "İkisi de onun evi. Maddi durumu iyiydi" diyerek iki evi işaret etti.

Başka bir kişi öfkeyle, "Biz onların akrabasıyız, kuzeniyiz, böyle olamaz. 11 kişiyi öldürdü. Annesi, erkek ve kız kardeşleri misafirdi. Hepsi öldürüldü. Küçük bir çocuk da dahil" dedi.

Rûdaw'ın edindiği bilgilere göre, ölenler arasında annesi, karısı, damadı ve yedi çocuğu bulunuyor.

Kumbahçe Nerede Nasıl Gidilir?
Kumbahçe Nerede Nasıl Gidilir? Bodrum’un incisi Kumbahçe, Bodrum Yarımadası‘nın güneybatısında yer alan bir mahalledir. Muhteşem manzarası, tarihi dokusu ve eşsiz plajlarıyla ünlüdür. Kumbahçe’ye nasıl gidilir sorusuna cevap vermek gerekirse; Öncelikle Bodrum’a ulaşım sağlamalısınız. Bodrum’a hava yoluyla veya karayoluyla ulaşım mümkündür. Bodrum Milas Havalimanı’na uçarak ya da karayoluyla Bodrum’a gelerek başlayabilirsiniz.

Başka bir vatandaş, "Ben onların amcasıyım. Hiçbir sorunu yoktu ve akli dengesi yerindeydi. Ne olduğunu öğrenmemiz gerekiyor" dedi.

Mahalle sakini, "Sorgu hakiminden onları görmeme izin vermesini istedim ama reddetti. Cenazeleri sadece uzaktan gördüm. İyi bir insandı. Bunu neden yaptığını bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Rûdaw muhabiri, saldırganın borçları nedeniyle aklını yitirdiği söylentileri olduğunu ancak akrabalarının bunu yalanladığını bildirdi.

Önerilen